Lav smukke negle derhjemme

Der er ingen grund til at bruge en masse penge på at tage i neglesalon hver eneste måned eller flere gange om måneden for at smukke og velplejede negle. Hvis du bare følger nogle få trin og køber de rette produkter, kan du lave smukke negle derhjemme.

Skrub og fugt dine negle

Dine negle kan hurtigt tørre ud, hvis de ikke får fugt – ligesom din hud kan tørre ud, hvis du ikke bruger fugtighedscreme. Det er derfor en god idé at sætte dine hænder i blød i et par minutter og så skrubbe dine hænder godt ind med en scrub. Den er med til at fjerne døde hudceller og efterlader din hud silkeblød. Når du er færdig med det, kan du med fordel supplere op med en fugtgivende hånd- og neglecreme, så dine hænder får den fugt og pleje, den har brug for.

Klip dine negle

Negleklipning er også en del af håndplejerutinen. Det er nemmeste, lige efter du har været i bad – eller skrubbet og fugtet dine hænder. Neglene er så mere bløde og nemmere at klippe. Du bør klippe små stykker ad gangen og slut så af med at file og polere, så du får en smuk finish. Det er vigtigt, at du kun filer dine negle i én retning, da du ellers risikerer at ødelægge neglepladerne, gerne udefra og ind mod midten.

Brug en neglebåndsskubber

Uanset om du vil fortsætte med neglelak eller ej, er det altid en god idé at afslutte negleklipningen med en neglebåndsskubber. Den skubber som navnet antyder neglebåndene væk og får dem dermed til at se længere og mere velplejede og smukkere ud. Når du har brugt neglebåndsskubberen, er det en god idé at afslutte med neglebåndskniven, så du får fjerne den hårde hud og de løse hudflige.

Påfør neglelakken

Når du har plejet dine negle, er de klar til neglelakken. Du bør dog begynde med en base coat, så du beskytter dine negle. Vi anbefaler herefter, at du benytter Hybrid Soak Off Polish fra Kandii, som er en gele neglelak, der findes i over 400 farver. Vi anbefaler altid denne neglelak, da den holder rigtig længere – meget længere end almindelige neglelak – og samtidig er den modsat andre geleneglelakker nem at fjerne med Soak Off Remover. Du kan med Kandiis Soak Off Polish regne med smukke negle i op til 2-3 uger og i mange tilfælde endda endnu længere.