Sådan lejer I en minibus

En minibus kan være den perfekte løsning, hvis man er en større gruppe, som f.eks. et par familier, der skal på en tur sammen. Til weekendture eller lange udflugter udgør minibussen et fantastisk transportmiddel, hvor man tilmed kan sidde og være sociale sammen og glæde sig i fællesskab – noget der bliver betydeligt sværere, hvis man kører i flere forskellige biler.

Når man taler om leje af minibus, findes der i virkeligheden 2 slags. For er der tale om en minibus med maksimalt plads til 9 personer (hvilket er inkl. chaufføren selv), så må du faktisk gerne køre den med dit almindelige B-kørekort. Det kræver dog også, at minibussen ikke har en vægt på mere end 3500 kg.

Den anden form for leje af minibussen er den, hvor du både lejer minibussen og en chauffør. Denne pris kan i nogle tilfælde naturligvis være dyrere, men til gengæld åbner det også for den mulighed, at der kan lejes en minibus, hvor der er plads til mere end blot de 8 personer plus chaufføren, hvormed der kan komme flere afsted på tur sammen.

Så let er det at leje!

Når du skal have fat i en minibus – hvad end til at køre selv eller med en professionel chauffør – er det faktisk overraskende ligetil! Det eneste du skal gøre, er at søge efter en busservice nær dig, hvilket du naturligvis kan gøre ved at bruge f.eks. Google.

Når du bliver præsenteret for dine muligheder, skal du blot se, hvad der ser bedst ud. Men husk på, at en flot hjemmeside sagtens kan snyde lidt. Sørg derfor for, at du læser anmeldelser fra andre brugere, så du kan danne dig et godt indtryk.

Hernæst kan det være en god idé, hvis du ringer 3 forskellige selskaber op for at høre efter priser. På den måde finder du hurtigt ud af, hvor du kan gøre den bedste handel – ligesom du evt. kan bruge det bedste tilbud til at forhandle med, hvis du gerne vil køre med et af de andre selskaber, men også gerne vil forhandle en bedre pris.

God tur.