Hvor finder man dåbskjoler til baby piger og drenge?

Dåbskjoler fremmaner alle slags billeder for de fleste af os af en dag i en babys liv, når de bliver budt velkommen i kirken. Der er altid en atmosfære af spænding, når stolte forældre planlægger deres lille babys barnedåb eller dåb i deres lokale kirke. Forældre vil ofte gå meget op i at lede efter den helt rigtige dåbskjole til deres dyrebare. Her er et par ting, du kan tænke dig at overveje, når du planlægger dit barns store dag.

Dåbskjoler til piger og drenge

Normalt, når vi nævner en kjole, har vi en tendens til at tro, at det mere er den slags ting, som en ung pige ville bære eller endda ældre piger og kvinder, men ikke hvad en dreng normalt ville have på. Du vil dog blive overrasket over at høre, at nogle kristne babybutikker fører dåbskjoler til små babydrenge, der kaldes dåbskjoler. Det er en stærk tradition i nogle lande, f.eks. Irland, at drenge bærer dem, når de bliver døbt.

 

I hvert fald, hvis du leder efter en passende dåbskjole, kan du overveje at vælge en der kommer med dåbskyse eller en uden kyse. De fleste forældre vil foretrække en, der kommer med en dåbskyse, da den får deres babyer til at se sødere ud. De fleste dåbskjoler kommer normalt med en behagelig længde til at dække dit barns ben eller endnu længere. Forældre har også mulighed for at købe håndlavede kjoler eller kjoler, hvis de ønsker noget mere unikt og udsøgt for deres baby at bære.

Kunne du tænke dig en dåbsdragt?

Hvis du ikke kan lide nogen dåbskjoler, så vil forældre med drengebørn højst sandsynligt ønske, at deres drengebarn bærer en smart dåbsdragt. Dåbsdragten vil normalt bestå af et par bukser, og en lækker skjorte og nogle vil endda komme med en smuk jakke og en sød sløjfe. Tal om at klæde dig rigtig smart ud til din dåbsceremoni. Dette vil helt sikkert få din lille dreng til at ligne en damemand, da han helt sikkert vil fange en masse opmærksomhed, hvis han bærer dette jakkesæt i kirken. Husk på, at din lille dreng skal være gammel nok til at stå selv på det tidspunkt, så han stolt kunne gå rundt og vise sin søde lille dåbsdragt frem.

Få det rigtige tilbehør

Du vil også have, at din lille dreng eller babypige ser godt ud i deres kjoler, kjoler eller jakkesæt. Så mit råd til forældre vil være at sørge for at købe et par hvide sokker og sko, der passer fint til det dåbstøj, du vælger. At bruge en motorhjelm eller ej er op til forældrene. Det, der er vigtigt, er, at din baby eller dit lille barn passer godt ind i dåbstøjet og ser godt ud i det!

Resumé

Dåbskjoler eller dåbskjoler er en del af traditionen i mange kulturer, og hvis din familie har en kjole, der er gået i arv gennem generationerne, vil du uden tvivl have lyst til at bruge den. Hvis du ikke allerede har en i din familie, er det en mulighed for at starte en ny tradition og købe en enkel vellavet beklædningsgenstand, der vil tåle tidens tand, og som du kan give videre til din fremtidige familie.

 

Så husk at medbringe dine kameraer til at tage billeder af din baby i hans eller hendes særlige dåbskjole, kjole eller jakkesæt. Selvom der er mange muligheder for forældre at vælge imellem, er der intet, der slår følelsen af ​​stolt at bære din baby og vise ham eller hende frem for alle på hans særlige dag.

 

Det er værd at vide at dåbskjoler internationalt kaldes dåpskjoler på norsk, christening gowns på engelsk, robes de baptême på fransk, taufkleider på tysk, , kastemekko på finsk og doopjurkjes på hollandsk.