4 havedesignideer til at få det bedste ud af dit udendørs rum

At bruge så meget tid som muligt i dit udendørs miljø kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af det. Havedesignideer er en af de største måder at opnå dette på. Et smukt landskab i din have eller på din balkon eller terrasse giver ikke kun et dejligt sted at slappe af, men øger også værdien af din ejendom, hvilket potentielt giver dig et større realkreditlån og et meget bedre salgspotentiale. Disse ideer til havedesign hjælper dig med at oprette en ordning, som du vil nyde i de kommende år.

  1.Få din græsplæne i form

Når du kigger ud af dit vindue på din have, er det mest oplagte, du sandsynligvis vil bemærke, din græsplæne. Hvis det er i god form, vil det sætte tonen for resten af haven. Husk, at det ikke behøver at være et rektangel; prøv en oval, cirkel, firkantet eller aflang form i stedet.

Vand en gang om ugen tidligt om morgenen. Luft din græsplæne ved at stikke en masse huller med en gaffel. Hvis du gør alle disse ting, vil din græsplæne være smuk på ingen tid. Skær det heller ikke for kort.

  2.Køb de rigtige havemøbler

Vælg foldemøbler eller bænkepladser, der kan opbevares under et spisebord, når de ikke er i brug til mindre gårdhaver og terrasser. Du kan også placere en dejlig skabsfryser ved siden af spisebordet for at nyde kølige drinks på varme dage.

L-formede sofaer kan være overraskende kompakte, mens større værelser kan rumme fuldt ud siddesæt med matchende stole, sofaer og borde; liggestole og dagsenge; eller trendy hængende ægstole eller gyngesæder.

  3.Sæt gasgrill i dine baghavegrill

Når du tænker på udendørs grillning, kan billeder af solrige sommerdage og seriøse pitmasters komme til at tænke på, men grillning er velegnet til alle og hver sæson. Uanset om du er en nybegynder, der søger at mestre det grundlæggende eller en professionel, der leder efter den næstbedste gadget, er investering i den rigtige grill afgørende for at producere den bedste char og smag.

En gasgrill test viste, at det er et køb i mange år, hvis ikke et helt liv, så du kan tilberede vidunderlige retter på grillen i din have med dine venner hver sommer.

  1. Vælg Smuk belægning

Farven, stilen og designet på din belægning kan skabe en tydelig designretning for hele haven. For eksempel vil grå eller hvid sten spredt i et tilfældigt mønster give en fransk landstil; sort eller sølvbelægning organiseret i et regelmæssigt mønster vil tjene som den perfekte baggrund for en slank og moderne ordning; og gylden sten lagt i et blandet mønster vil skabe en engelsk country vibe.

Konklusion

Afslutningsvis påvirkes havedesignideer af en række elementer, herunder størrelsen på dit udendørs rum, dit budget og den stil, du vælger. Med de rigtige planter og blomster kan din have omdannes til et paradis af ro, fred og ro.