Kom lidt lettere igennem julen med en smartere måde at betale på.

Julen er altid en tid der koster mange penge!

December er en måned der for de fleste koster en mindre formue. Der skal købes gaver, der skal købes lækkerier og masser af hygge. Det er en fest fyldt med udgifter. For nogle er de lige lidt højere end hvad kortet kan trække. Er du en af dem, så læs med her og få et godt tip.

Istedetfor at bruge kviklån og forbrugslån, kan du nu få en smart afbetalingskonto der fungerer som kredit kort. Det er lidt som at få et ekstra kredit kort med afbetaling. Du opretter dig hos f.eks. Viabill og kan fremover købe alt på nettet på afbetaling. Der er tilmeldt noget der ligner over 3000 danske webshops, hvor du kan betale på den måde. Det gælder uanset om det er sko, tasker, tøj, vinterdæk, værktøj, iphone, mad, frækt lingeri, julepynt ja endda sexlegetøj du skal købe. 

Med den smarte afbetalingsmulighed bliver dine køb nu ikke trukket fra din konto. Du vælger hvor meget du vil betaler hver måned og over hvor mange måneder. Det sørger for at du får mere luft i økonomien i de måneder hvor du sidder stramt i det. 

Hvordan virker det ?

Det er utrolig nemt at bruge. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig med nem id. Når det er godkendt kan du gå igang. Bruger du ikke kontoen kommer der ingen gebyrer eller udgifter. Når du så handler med den, vil dine køb blive samlet i ét beløb du så kan afdrage. Her vælger du f.eks. 10 måneder og betaler så hver måned en lille del af. 

Når du skal bruge det fungerer det stort set som betaling med et dankort. Du vælger den rette betalingsmetode i webshoppen og logger så ind med din kode. Købet går nu igennem som du plejer. Bliver dog ikke straks trukket fra din konto.