Københavnernes foretrukne udbydere af måltidskasser

I denne artikel vil vi diskutere emnet måltidskasser. Hvis du er en travl person, der ikke har tid til at lave mad, eller hvis du slet ikke ved, hvordan man laver mad, så kan dette være den perfekte løsning for dig! Der er mange udbydere i København, der tilbyder denne type madkasser. Vi vil her præsentere Kokkens Hverdagsmad, Retnemt og Hello fresh.

Kokkens hverdagsmad

Du kender helt sikkert Cateringen Kokken og Jomfruen, og måske du har fået leveret mad fra dem til dine fester. Det er det samme firma, som også leverer måltidskasser til hverdagen. Det er deres samme høje kvaliteter, og så kan du igennem deres app selv vælge dine retter, som du ønsker at modtage. Tilpas mængden af mad, efter, hvor mange personer i er i husstanden, og fravælg de retter, som i ikke bryder jer om.

Retnemt

Hos Retnemt kan du igennem deres app eller deres hjemmeside, se mange forskellige retter, som du kan vælge imellem. Der er alt fra retter, som er familievenlige, udenlandske retter, hurtige retter, klimavenlige retter, retter med fisk og meget mere. Du kan endda tilkøbe frisk frugt og forskellige bagværker og vin.

Hello Fresh

Hello Fresh er en nyere udbyder, end henholdvis Kokkens hverdagsmad og Retnemt. Det er sågar en udenlandsk koncern, som har indtaget det danske marked. Det kommer oprindeligt fra tyskland, og har indtaget en stor del af europa de seneste år, og de florerer stadig i medierne denne dag i dag. Du kan læse om forskellige retter, der bliver leveret til din dør hver uge, og du har også mulighed for at afmelde dig til enhver tid

Mr. Beef

Hvis ingen af disse udbydere falder i din smag, så er der altid Mr. Beef. De leverer forskellige typer af kød, lam, får, okse og gris. Du kan købe din egen kødpakke, hvor du selv blander. Mr Beef er en god mulighed, hvis du ikke ønsker at abonnere på udbyderne, men i stedet vælger, hvilken slags kød du ønsker. At købe kød i større mængder, vil oftest også være en den billigste måde.

Konklusionen om måltidskasser

Måltidskasser bliver mere og mere populære i København, og også i resten af Danmark. Danskerne har nemlig fået øjnene op for, hvor enkelt det er, at bestille en måltidskasse, hvor man kan få styr på aftenens menu. Det er ikke alle der her tiden til at handle og praktisere aftensmaden, hvortil det kan være en befrielse, at få ingredienser, opskriften og fremgangsmåden serveret. Så er det bare om at komme igang.

Du kan få det fulde overblik over alle udbydere på maaltidskassen.com.