img_0208_facetune_24-04-2018-13-52-54

Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være!

Og så gør vi det, fordi vi har fantastisk meget til fælles og elsker at arbejde sammen. Det fandt vi hurtigt ud af. For ud over at vi begge er vilde med eventyr, så elsker vi at gå på inspiration og ikke mindst at kaste os ud i alle mulige kreative projekter.

Vores venindeskab og fælles passion har gennem årene været grobund for dette “Mommy’s Circus”-univers. Da vi begge ellers arbejder selvstændigt, og har gjort det i mange år, har vi altid fulgt hinande, inspireret hinanden og ikke mindst dyrket hinandens begejstring for kreativitet, festligheder og det daglige cirkusliv.

Men vi er også ildsjæle, som går op i æstetik. Vi lægger mange følelser i det, vi foretager os.

Julie sværmer for det kreative univers og arbejder til dagligt med hendes egne smykker, Julie Wettergren Jewellery, og har i 16 år drevet butikken Wettergren&Wettergren. Sara Maria er vild med det færdige visuelle billede og har i mange år haft eget eventbureau og agentur ved siden af hendes arbejde på TV.

Sammen skaber vores passion, færdigheder og viden det univers, som du nu er trådt ind i.

Vi håber, at du har lyst til at følge med, og har du spørgsmål eller ting, du godt kunne tænke dig her på bloggen, vil vi altid gerne høre fra dig! Du kan skrive til os på mommyscircus@represented.dk eller mail@mommyscircus.dk.