Creative space - et helt særligt univers

Creative space – et helt særligt univers

Og det er det virkelig. Et helt særligt univers, hvor tiden går lidt i stå og hvor det er helt okay at være stille.

Et pusterum hvor koncentration og fordybelse er naturligt og hvor afstanden til den digitale verden er stor.

Vi har været der mange gange begge to. Både med og uden børn. For selv om man måske umiddelbart ville syntes at det var mest for børn, så er det faktisk ganske fortryllende, at give sig selv tid til at side med rå keramik i hænderne og lade kreativiteten leve.

Denne gang holdte vi fødselsdag på Creative Space – det har vi gjort nogle gange, og alle gæsterne er vilde med det. Også de energiske drenge som normalt helst vil tumle rundt. Det er som om at rammerne sørger for at alle kommer ned i tempo, og der automatisk skabes en stemning, hvor man taler sammen om det man laver, de ideer man får og det man skaber.

Og hvad gør man så helt præcist hos Creative Space. Man maler på keramik. Udvalget at male på er virkelig stort, så der er noget for alle. Man kan båd male skåle, kopper, tallerkner, sparegrise i div. forme, eventyrsfigurer og alt mulig andet fint.

Når man holder fødselsdag hos Creative Space kan man køber en pakke, hvor der er forskellige keramik at vælge imellem, så børnene selv kan vælge hvad de gerne vil male. På den måde får de også en lille gave med hjem, som de selv har valgt. Personalet er simpelthen så søde, og gode til at fortælle børnene hvordan det hele fungere. Efter lidt tid får alle noget at drikke mens der hygges med at male – og sludre – nogle timer.

Der blev virkelig hygget og snakket, og børnene var så gode til at tale om det de lavede, gode til at hjælpe hinanden og spørge hvad de andre tænkte om deres ideer. En fornøjelse at se børn være sammen på den måde.

Roen i lokalet og den kreative energi, er bare helt særlig.

Når alle er færdige bliver tingene afleveret og skal i ovnen. Efter en uge kan man afhente de færdige ting – og det kan være ret hyggeligt at lave afleveringen til en hyggelig dag for fødselsdagsbarnet, som får lov til at se sine venner igen og ikke mindst se deres glæde når du får deres færdige keramik.

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at læse mere om Creative Space så klik her.

Vi skal i hvert fald snart derind igen – måske vi ses til nogle kreative timer.

Rigtig god weekend

De bedste hilsner

Julie & Sara Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creative space - et helt særligt univers