Æble roser med lidt snyd

Lav din egen brudebuket

Af: Julie Wettergren.

Her får du fif til hvordan du kan lave din egen brudebuket, eller måske overraske en kommende brud.

image

I denne brudebuket har jeg valgt at blande købte blomster med blomster fra vejkanten og have.

Herunder ses mit udvalg, af en enkel af hver blomst jeg har brugt.

Øverst: før jeg har gjort dem “klar” til at binde.
Nederst : efter jeg har gjort dem “klar”.

image-4

Sådan gør du.

Jeg gør blomsterne klar ved at fjerne alt overflødigt grønt nedadtil , og giver efterfølgende ,samtlige blomsters stilke , et skråt snit med en skarb kniv.

Når du har ordnet og klargjort alle dine blomster, er du klar til at binde din buket.

image-5

Start med at krydse 2-3 blomster til at danne midten for din buket.  Arbejd dig herefter rundt ved at blive ved med at krydse venstre om. Hermed vil blomsterne begynde at danner den ønskede spiral form.  Fortsæt indtil buketten har den ønskede størrelse.

Kig derefter på din buket og vurder om du synes den form og farve mæssigt har balance. Hvis du føler buketten fx. mangler en mere ,af en af blomsterne et sted, så kan du sagtens stikke en blomst ind i der, finde stilken , og trække blomsten ned i højde med resten af buketten.

image-6

Når buketten har både ønsket størrelse, form og balance, klipper du stilkene til. Til sidst tager du noget sejlgarn (eller andet snor) og binder rundt om stilkene der hvor de krydser, og altså dermed fylder mindst.

Nu er din buket færdig, og klar til at få lidt godt fugtet papir om stilkene, og så en lille bitte plastik pose om. Til aller sidst vikles et fint bånd uden om, så den ligger godt i hånden på bruden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble roser med lidt snyd